Natën e pazakonshme

Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Si për të përmirësuar një mbrëmje tashmë të veçantë?

3 orët e argëtimit në nivelin më të lartë, për të shoqëruar një ngjarje të Korporatës që do të mbetet përgjithmonë e gdhendur në kujtesë. Propozimet artistike do të dakordohen me kompaninë për të ndërtuar së bashku një mbrëmje në të cilën vlerat e kompanisë do të jenë baza dhe themeli i secilës performancë.

Vendodhja-sugjeruara: Selia e kompanisë
Shikues: 100-1000
ngjarje: Nata e muzikës
Drejtuar nga: Alessandro Marrazzo
PRODUZIONE: Masters of Magic

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!