Rruga Magjike

Magjia e Rrugës është njëkohësisht një nga format më të vjetra dhe më moderne të artit magjik

I lashtë për shkak se magjistarët gjithmonë kanë shfaqur në sheshe dhe tregje, sepse vitet e fundit shumë artistë të njohur ndërkombëtarisht kanë përsosur dhe rafinuar vetëm këtë lloj shfaqjeje dhe Mjeshtrat e Magjive bashkëpunojnë me Artistët më të mirë të Rrugës Magjike të njohur ndërkombëtarisht!
Vendodhja-sugjeruara:Komunat, sheshet, tregjet
Artisti:Nga 5 në 10
Shikues:nga 20 në 500 për çdo artist
ngjarje:Performanca e Rrugës Live
PRODUZIONE:Mjeshtrat e Magjisë

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!