MAW - Natën e pazakonta

A është e mundur ... të fusim përsosmërinë e një kompanie të madhe dhe përsosmërinë e arteve interpretuese në një mbrëmje dhe në një temë të vetme?

 E bardha është përsosmëri, bashkimi i të gjitha ngjyrave në lëvizje që konvergojnë në një hije të vetme përfaqësojnë pastërtinë e një jete të re. është ngjyra e dritës dhe e lirisë. Mysafirët e MAW, secila me veçoritë dhe aspektet e saj të ngjyrave, u kapën nga një mbrëmje unike, në të cilën simboli i bardhë, bashkimi dhe drita ishin karakteristikat mbizotëruese që shoqëruan gjithë ngjarjen;
artistë, interpretues dhe mysafirë, të mbështjellë me një valë të vetme energjie.

Rental:Milano Marittima
Shikues: 800
ngjarje: Konventa / Emocionale Trego
Drejtuar nga: Alessandro Marrazzo
përçueshmëri: Walter ROLFO

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!