Magikro

A është e mundur të paralizosh një provincë të tërë me shfaqje magjike 53?

Mjeshtrat e Magjisë kanë krijuar festivalin më të gjatë magjik në botë dhe kanë redaktuar Drejtimin Artistik të të gjitha botimeve. 15 ditët e shfaqjeve dhe ngjarjeve në Magna Graecia për një sfidë të madhe: për të kombinuar Magjinë dhe Mitologjinë, Arkeologjinë dhe Iluzionet në një unik narrative. Më shumë se spektatorë 250.000 kanë mishëruar suksesin e ngjarjes.

Rental: Crotone
Shikues:250.000
ngjarje:Festivali Ndërkombëtar
PRODUZIONE:Mjeshtrat e Magjisë

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!