4.0 magjike

Më shumë se 1 Miliardë vizualizimesh online për një lloj shfaqje unike në botë që kombinon magjinë dhe teknologjinë.

Prerje prestigjioze që transformojnë iPad në një shfaqje interaktive ideale për habi dhe komunikim.
IPad bëhet portali nga i cili, nën sytë e stupefikuar të spektatorëve, shfaqin topa tenisi, gota qumështi, transformojnë galerinë e fotove në material fotografik të vërtetë. Shfaqja mund të personalizohet duke përdorur logon ose produktet e mbuluara nga konventa.
magji iPad: risi më interesante në fushën e magjisë

Çdo teknologji mjaft e përparuar është e padallueshme nga magjia.
Artur C. Clarke

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!