WIND - Infinity

A është e mundur ... të transformohet një shfaqje në një mjet komunikimi?

Një histori në magji, një fije e vetme narrative, kampione të botës 7, për një shfaqje me ndikim të madh dhe një apel të jashtëzakonshëm. Një shfaqje teatrore e krijuar për "konventat" ku emocionet bashkohen me mesazhet e markës. Një sërë surprizash dhe përmbajtjesh, të cilat mbeten në mendjen e shikuesit edhe përtej duartrokasit të fundit. Një prodhim ekskluziv i Mjeshtrave të Magjisë.

vend
: Emirates Stadium London
shikuesit: 1.000
Event: Konventa / Ekspozita emocionale
Obiettivo: Komunikoni me shfaqjen e dy vlerave të Konventës, Forcës dhe Pasionit
drejtuar nga: Alessandro Marrazzo
prodhim: Mjeshtrat e Magjise

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!