DNV-GL - Infinity

Dhe 'të jetë e mundur ... për të komunikuar karakteristikat dalluese të një ujë të kompanisë, ajri, qielli i kombinuar ato në një shfaqje të vetme, me të ardhmen Jules Verne, kinema dhe magji?

Kreativiteti në shërbim të shoqërisë: për të festuar përvjetorin e themelimit të 150 vjet DNV GL, Masters of Magic ka projektuar një ngjarje, në të cilën Ai vlerësoi tre vlerat thelbësore të qiellit markë, rënie atyre ujin dhe ajrin në të gjitha aspektet në mbrëmje, me shfaqje artistike, projekte video dhe grafika të personalizuara. Në vendosjen e shkëlqyer të studiot Cinecittà, shikuesit kanë përjetuar tronditje e një "magjike" udhëtimit në kohë, e cila filloi në 1864 me Jules Verne dhe projektuar në suksesin e ardhshëm të kompanisë. .

Rental:Cinecittà Studios - Roma
Shikues: 800
ngjarje: Konventa / Emocionale Trego
Objektivi: Spectacularize vitet 150 e DNV GL në emocionet, duke ulur vlerat themelore të kompanisë në një format të vetëm.
Drejtuar nga: Alessandro Marrazzo
përçueshmëri: Walter ROLFO

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!