H3G Close-up

A është e mundur ... të krijohet një mbrëmje në të cilën biznesi kryesor i kompanisë është elementi në bazë të shfaqjeve artistike që do ta karakterizojnë atë?

H3G është kompania kryesore në sektorin e telekomunikacionit, një kompani shërbimi kryesor i së cilës është të lejojë njerëzit që janë larg fizikisht të komunikojnë drejtpërsëdrejti, vis vis, sikur kjo distancë të mos ekzistonte menjëherë.
Mbrëmja me H3G përfshiu artistët më të mirë të Magjisë së Afërme, artin magjik që eliminon skenën dhe çdo lloj elemente që mund të krijojë një distancë midis artistit dhe audiencës. Një mbrëmje unike në të cilën interpretuesit dhe spektatorët komunikuan ballë për ballë, duke ndarë kohën, hapësirën dhe emocionet e mëdha

Rental: Milan
Shikues: 700
ngjarje: Convention / Close-Up Show

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!