Marketing guerril

Sillni të pamundurën në kontakt me realitetin

Qëllimi është të krijojë një ndikim të fortë që komunikon vlerën e një ngjarje ekskluzive dhe të tërheqë vëmendjen ndaj markës, duke gjeneruar recidivë virale

Vendodhja-sugjeruara:Expo, panaire, bashki
Artisti:Nga 1 në 5
Shikues:nga 100 në 3000 për çdo artist
ngjarje:Magjia e Guerrilës
PRODUZIONE:Mjeshtrat e Magjisë

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!