Dreamagic

3 artistë të mëdhenj për një shfaqje inovative, të mahnitshme dhe të angazhuar në skenën

Brenda gjoksit magjik të ëndrrave 3 tërheq momente magjike të pastër të paraqitura në skenë nga talentë të jashtëzakonshëm italianë. Një filozofi narrative plotësisht i përshtatshëm dhe i krijuar ad hoc për të amaze dhe për të lënë publikun një kujtesë të pashlyeshme

ideale për:Konventat e Biznesit, Ngjarje
Shikues:50-1000
ngjarje:Emocional Show
PRODUZIONE: Masters of Magic

 

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!