Teatri afër

Arti i Rrugës Magjike bëhet një teatër dhe sjell magji në kontakt të drejtpërdrejtë me publikun.

Magjia në kontakt të drejtpërdrejtë me publikun. Artistët lëvizin midis të ftuarve që ofrojnë iluzionet e tyre të pabesueshme, duke i përfshirë ata në një shfaqje ku spektatori është protagonist i vërtetë i shfaqjes
Vendodhja-sugjeruara: Grand Hotel, Takimi
Artisti:Nga 1 në 3
Shikues:nga 20 në 300 për çdo artist
ngjarje:Emocional Show
PRODUZIONE: Masters of Magic

Media

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!