NGJARJE E
COMUNICAZIONE

MASTERËT E MAGICIT, NGJARJET E NDIKIMIT TË QËNDRUESHËM TË SHKENCËS DHE EMOCIONIT, TË CILËSUAR PËR KLIENTIN

Masters of Magic krijon shfaqje të mëdha të personalizuara, për të përmbushur nevojat e komunikimit të klientit.
Shfaqja bëhet një mjet për përcjelljen e mesazheve dhe artistëve, si shenjë e komunikimit.
Një emocion është i lidhur me çdo artist.

Për çdo emocion një vlerë të markës.
Mjeshtrat e Magjisë kanë revolucionarizuar mijëvjeçarët e artit magjik duke krijuar një filozofi të re të shfaqjes: një version i drejtpërdrejtë i "tregimit" ku emocionet janë çelësi për të hyrë në zemrën dhe mendjet e spektatorëve.

Shfaqjet,
FORMATAT TONA

 • Prestige

  Lo Show che si Balla. E’ possibile... portare 15.OOO teenagers a teatro, tutti nello stesso momento? Sulla scia dei grandi…

 • Eklips

  Dita e parë e shfaqjes së darkës në ItaliEclipse është një shfaqje e jashtëzakonshme në darkë, me artistët më të mirë në botë, për një emocion të pafund.

 • Pafundësi

  Grand Gala e Magia8 artistë të njohur ndërkombëtarisht do të ndryshojnë në orët 2 të shfaqjes duke sjellë në skenë më të mirët ...

 • 4.0 magjike

  Më shumë se 1 Miliardë vizualizimesh në internet për një lloj tregimi unik në botë që kombinon magjinë dhe ...

 • Teatri afër

  Arti i Rrugës Magjike bëhet një teatër dhe sjell magji në kontakt të drejtpërdrejtë me publikun.

 • Marketing guerril

  Sillni të pamundurën në kontakt me realitetin

 • Natën e pazakonshme

  Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Come migliorare una serata già speciale?

 • Dreamagic

  3 artistë të mëdhenj për një shfaqje inovative, të mahnitshme dhe të angazhuar në skenën

 • Rruga Magjike

  Magjia e Rrugës është njëkohësisht një nga format më të vjetra dhe më moderne të artit magjik

 • Samuel

  Shfaqja qesharake e një njeriu të ventriloquist më të dashur nga të gjithë familjen: Samuel

DISA SHEMBUJ TË FORMATIT
APLIKOHEN NË KOMPANITË

 • DNV-GL - Infinity

  Është e mundur ... për të komunikuar karakteristikat dalluese të një kompanie të ujit, ajrit dhe qiellit duke i kombinuar ato, në një shfaqje të vetme, me një të ardhme, Jules Verne, ...

 • MAW - Natën e pazakonta

  Është e mundur ... të fusim në një mbrëmje dhe në një temë të vetme përsosmërinë e një kompanie të madhe dhe përsosmërinë e arteve ...

 • H3G Close-up

  Është e mundur ... të krijohet një mbrëmje në të cilën biznesi kryesor i kompanisë është elementi në bazën e shfaqjeve artistike që ...

 • STULZ - Infinity

  Grand Gala e Magjike, e quajtur STULZ

 • COCACOLA - Partia e Krishtlindjeve

  Coca Cola e ka quajtur Gala e Krishtlindjeve

 • Suzuki Eicma - Stunt magjike

  Potenza e leggerezza si fondono con il pensiero illusionistico

 • JUVENTUS - Dita e Familjes

  Përsosmëria e sportit ndërkombëtar e plotëson habinë në ditën më magjike të vitit

 • RIVA DEL SOLE - Dreamagic

  3 talentet e jashtëzakonshme italiane për një shfaqje nga skena midis ëndrrës dhe magjisë

 • WIND - Infinity

  E’ possibile... trasformare uno spettacolo in un mezzo di comunicazione?

 • BMW Reveal

  Reveal i një produkti të ri BMW takohet me artin magjik

 • VINI TE MAGIC

  E’ possibile... ubriacare di magia 300 somellier?

 • CRT "karnaval i kafshëve"

  Shfaqje teatrale

FESTIVALI &
KONVENTA

 • Kongresi magjik i Shën Vincenti

  E’ possibile... in 6 anni, conquistare la leadership mondiale dell'organizzazione di festival di magia?

 • Revolution Fantasy Festival

  Është e mundur ... të krijohet një Fantasyland që përfshin magjistarët e njohur ndërkombëtarisht, Cosplayers, Performers rrugë, Fantasists dhe Circus në një të vogël ...

 • Magikro

  E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

 • Festivali magjik i borës

  A është e mundur të kryeni 3000 metra në lartësi, në -20 shkallë dhe "ngrohni auditorin" për minuta 60?

 • Trofeu i Wizard - Letonia

  Shfaqje teatrale

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!