ARTISTË

MASTER TË MAGIC
ARTISTET MË TË MIRA
E skenës botërore

Masters of Magic ka më shumë se artistë ndërkombëtarë 1350 në rrjetin e saj: përsosmëria botërore e iluzionizmit dhe prestigjit. Nga 2006 Masters of Magic zgjedh performancat artistike më interesante dhe avangarde për të bërë transmetime të mrekullueshme televizive, ngjarje të komunikimit, konventa, shfaqje tregtare, reklama televizive dhe sulme të marketingut guerile.

Forca e Mjeshtrave të Magjisë qëndron në përvojën e saj të madhe këshilluese që ju lejon të sugjeroni artistët më të mëdhenj

të përshtatshme për nevojat tuaja të komunikimit dhe argëtimit, duke optimizuar investimin tuaj dhe njëkohësisht duke bërë ngjarjen tuaj.

Mjeshtrat e Magjisë mbajnë dy Records Guinness. Një për organizimin e shfaqjes më të madhe magjike në botë me magjistarët 134 në të njëjtën shfaqje dhe e dyta për organizimin e ngjarjes më të madhe magjike ndonjëherë, me më shumë se 5000 magjistarët nga e gjithë planeti.

Copperfield

David Copperfield

dinamo

dinamo

lu chen

Lu Chen

luis de matos

Luis De Matos

magjistar forrest

Mago Forest

paul wilson

Paul Wilson

shin lim

Shin Lim

uri geller

Uri Geller

juan tamariz

Juan Tamariz

cremona raul

Raul Kremones

franz harary

Franz Harary

mortimer xavier

Xavier Mortimer

JOIN
PËR TONA
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!