Тајната

Патување за откривање на "таен свет" во кој има вистински и надреални приказни за вонредни мажи

Замисла на Валтер ROLFO и Алесандро Marrazzo, пред своето време, "Тајната", се отвора за јавноста вратите на "Тајната свет" во кој се наоѓаат на реалното и надреалното приказни, mentalists, Бари, жонглери, Факирите, жените без глава и прекрасни суштества, кои често се избега од телевизија леќа.

Доку-шоу

Втора вечер - Рај 2 - епизоди на 6 - 60 мин.
Идеја и оригинален формат на Валтер Ролфо и Алесандро Мараццо
Предводен од Валтер Ролфо
Произведени од мајстори на магијата

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!