Мајстори на Магијата 2016

Светското првенство за магија, најбараната меѓународна награда од професионални маѓосници од целиот свет, беше прикажана на телевизиската мрежа за прв пат во својата историја од нејзиното основање (1948).

Презентирани од Валтер Ролфо и Џери Скотти на канал 5 во премиерните вечери на 5, програмата достигна над 3.000.000 гледачи, позиционирајќи се како најталентирано Магичен талент шоу досега.


Талент шоу

5 канал - премиер време
4 епизоди - 120 мин.
Condotto da Walter Rolfo e Gerry Scotti

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!