Мајстори на Магијата 2010

Светските оскари на магијата, спроведени од Раул Кремона и г-дин Шума.

Враќање на Магијата во раната вечер! Оскарскиот свет на магијата и италијанското првенство за илузионизам, спроведено од Раул Кремона и г-дин Форест, за 135 минути зачувување.

Гран Гала - настан
Премиум време 1 епизода - 135 мин.
Идеја и оригинален формат на Валтер Ролфо и Алесандро Мараццо
Предводени од Раул Кремона и г-дин Шума
Произведени од мајстори на магијата

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!