Мајстори на Магијата 2008

Антологијата на италијанската магија, повторени 575 пати во светот.

Првата магична програма снимена во просториите за игри на казино. Антологијата на италијанската магија, повторени 575 пати во светот. Најквалификуваните италијански уметници и нивните најдобри изведби, се собраа во едно големо шоу на Големи илузии, Close Up и Street Magic.

Прикажи премиерот

12 епизоди - 60 мин.
Идеја и оригинален формат на Валтер Ролфо
Предводен од Валтер Ролфо
Произведени од мајстори на магијата

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!