Господар на илузијата

Сега историски "Мајстори на магија награди" земјиште на 5 канал за уште побогат и поубаво шоу.

Меѓу уметниците, волшебникот кој ги создаде илузиите за Мајкл Џексон и единствениот човек кој бил уверен од МИТ дека поседува посебни ментални способности: Ури Гелер.

Гран Гала - настан

Гледаното
Епизода 1 - 135 мин.
Идеја и оригинален формат на Валтер Ролфо
Спроведена од Тео Маммукари
Произведени од мајстори на магијата

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!