Arcana

Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

Со научна историски пристап се покажа најмногу мистериозни тајни на магијата: магионичар кој го промени судбината на Втората светска војна, вистинската тајна Измамници, од страна на илузионистите креаторите на Crop Circles, на Mentalist кој беше JF Kennedy советник ...

DocuShow
RAI DUE - Втора вечер
7 епизоди - 50 мин.
Идеја и оригинален формат на Валтер Ролфо
Предводен од Валтер Ролфо
Произведено од РАИ

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!