ТВ шоуа

МАСТЕР НА МАГИЈА
СВЕТСКИ ЛИДЕР ВО
MAGIC TV SHOWS

Мајстори на Магијата ги замисли, ги продуцира и реализира сите главни магиски програми што се емитуваат во Италија Рај, Медиасет e Sky од последните 10 години.

Програмите за Мастерс на Магијата секогаш го надминаа мрежниот удел, потврдувајќи го успехот на својата филозофија: обновување на милениуми на магичната уметност за создавање уникатни и иновативни емисии.

 • Мајстори на Магијата 2016

  Светското првенство за магија, најбарана меѓународна награда од професионални маѓосници од целиот свет, за првата ...

 • Италијанците имаат талент и сте Que Vales

  Мајсторите на Магијата ги понуди своите уметнички совети за актуелните италијански изданија на познатиот телевизиски формат ...

 • Магијата "Илузионист"

  Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las…

 • Господар на илузијата

  Сега историски "Мајстори на магија награди" земјиште на 5 канал за уште побогат и поубаво шоу.

 • Цртани магија

  Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

 • Тајната

  Патување за откривање на "таен свет" во кој има вистински и надреални приказни за вонредни мажи

 • Мајстори на Магијата 2011

  По успехот од претходната година, рано навечер удвојува состанок со магијата.

 • Мајстори на Магијата 2010

  Светските оскари на магијата, спроведени од Раул Кремона и г-дин Шума.

 • Мајстори на Магијата 2008

  Антологијата на италијанската магија, повторени 575 пати во светот.

 • Arcana

  Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!