ТИМ
ГРАДЕЊЕ

РЕДНО НЕМА ДА
ЦЕЛЕН КОНЦЕПТ

многу често, сепак, тоа е нешто што постои само во умот.

Кога дефинирате невозможна работа, ги ограничувате вашите можности за акција, вашата креативност и вашата лична слобода.
Кои резултати би можеле да се постигнат ако концептот на невозможно е надминат? Ако предизвиците се соочија со уверувањето дека она што некој мисли како "неостварливо" е всушност нешто што уште не е можно?

ако нашите граници живеат во навика секогаш да ги повторуваат истите работи, секогаш на ист начин, на тој начин добивајќи ги резултатите кои секогаш биле добиени?
Нашата тимска зграда им овозможува на учесниците да живеат искусно искуство, во кое креативно го освојуваат концептот на невозможно.

 • CNH индустриски

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Elior

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Фереро

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Treccani

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Кока Кола

  Влезете за да ја видите Галерија

 • DNVGL

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Јувентус

  Влезете за да ја видите Галерија

 • GALDERMA

  Влезете за да ја видите Галерија

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!