МЕНТАЛНА
Учењето во живо

ПРОМЕНА
Е МОЌ

Новиот ментален тренинг шоу од Валер Ролфо
Режија на Алесандро Марацо

Живееме во совршена бура: се очекува дека промените што ќе ги живееме одовде до 2030 ќе бидат поголеми и поочигледни од оние што ги доживеаа првите индустриски револуции досега. 80% од она што ќе го научиме денес ќе биде стар за една и пол година.
Во ова сценарио, Валтер Ролфо нè води низ "Промена е моќ", во емотивно и формативно патување во иднина и во промени!
Промена е моќ, како што ќе биде моќ.
Менувањето дава сила.
Менувањето е магична моќ што ја прави иднината прекрасно место за освојување.
Во 100 минути на тренинг шоу, ќе научиме да доживуваме промени, гледајќи ја како можност што не може да се откаже. ... да откриеме дека сме слепи среде злато.

Уметноста на
ОДЛУКИ
невозможното

Ментално тренинг шоу од Валер Ролфо
Режија на Алесандро Марацо

ll concept è innovativo: è uno spettacolo che va oltre lo spettacolo, diventando inchiesta prima e formazione/team building poi. E’ stato progettato per chi ama contaminare la cultura con l’intrattenimento e per chi ritiene che la scienza ,e la tecnologia, possano essere anche straordinariamente divertenti e interessanti.

Она што го прави "уметноста на остварувањето на невозможното" посебно, е нејзината уметничка душа, многу спектакуларна, што овозможува да ги пренесе дури и најтешките содржини, што ги прави фасцинантни за секој вид публика.

 • Светски клуб за образование

  Влезете за да ја видите Галерија

 • CRT

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Филип Морис

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Goodyear

  Влезете за да ја видите Галерија

 • FIAT

  Влезете за да ја видите Галерија

 • HP

  Влезете за да ја видите Галерија

 • WIND

  Влезете за да ја видите Галерија

 • Pomellato

  Влезете за да ја видите Галерија

 • San Patrignano

  Влезете за да ја видите Галерија

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!