Светски конгрес на весникот

Дали е можно ... да се направи институционална церемонија на доделување награди како неверојатни?

Водење и насочување на 66 та Светска Весникот Конгресот, глобалниот самит dell'editoria.In овој настан магијата и "Мисли Чудно" ® беа применети за специфична институционална форма, и збогатен со spectacularized СПИ него мајстори на магијата, кој создаде конкретни ад хок изведби за церемонијата.

Локација: Аудиоториум Џовани Ањели - Торино Линтото
гледачите: 2.000
Настанот: Церемонија на доделување и отворање на конгресот
Насока: Валтер Ролфо
спроводливост: Валтер Ролфо

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!