WIRED Следен фестивал "15

Користејќи ја филозофијата на илузионистичкото размислување, Валтер Ролфо ги открива стратегиите за добивање поинакви невозможни резултати во секој миг од нашиот живот. Мозокот е совршена машина со неискористени потенцијали.

Точно магијата, најмистериозната уметност, станува најиновативната и е клучна за толкување на стратегии за размислување за постигнување цели што се сметаат за невозможни. Магионичар-претприемач Валтер ROLFO изјави дека за време на Wired Следна фест како да мислат како помош волшебник за да бидат креативни и како магија може да биде новата граница на градење на тим и обука за менаџери и компании.

Локација: Милан
гледачите: 2000
Настанот: Конференција
Насока: Валтер Ролфо
спроводливост: Валтер Ролфо

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!