Воведни
ЗБОРУВАЈЌИ

ПРОМЕНИ НА ПРОСТОРИТЕ
Е ТАЈНАТА ЗА
Бидете среќни

Валтер Ролфо разви нов начин за создавање и разбирање на јавниот говор.
Засилен од неговото минато како автор и телевизиски домаќин, тој е во состојба да создаде маршрути со оригинални содржини напишани за мерење, одбивајќи ја темата на интервенцијата на бараните потреби.

Интервенциите се украсени со кратки престижни, кои, благодарение на силното емоционално влијание, ја зголемуваат ефикасноста и пенетрацијата на пораката.
Особеноста што го прави овој пристап уникатен и што го прави Валтер Ролфо еден од најбараните и ценети говорни перформери.

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!