WINE-TO MAGIC

E’ possibile... ubriacare di magia 300 somellier?

За да го прослават уметност, која "се претвора грозје во вино", на прекрасен локација на Палацо Reale во Торино, 48 Националниот конгрес на Италијанската асоцијација на ЗИС сомелиер претстави "WineTOMagic Infinity Гала". Една вечер каде што виното и магијата, реалноста и илузијата се спојуваат во изопачени, необични и неочекувани комбинации.
Гала го видел "на работа" две големи протагонисти: на едната страна на шампањ, останатите седум од најголемите меѓународни ѕвезди на магијата и илузионизмот, кој настапи со своите извонредни вештини во еден покажуваат дека имаат заедничка нишка Виното одби во седум различни стилови на магија.

локација: Кралската палата Торино
гледачите: 350
Настан: Конвенцијата
Режија: Алесандро Мараццо
спроводливост: Валтер Ролфо

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!