Неконвенционална ноќ

Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Како да се подобри веќе специјална вечер?

3 часа на забава на највисоко ниво, за да го придружува корпоративниот настан кој е наменет да остане засекогаш врежан во меморијата. Уметнички предлози ќе бидат договорени со компанијата да се изгради заедно една вечер во која вредности на компанијата ќе биде основа и основа на секоја изведба.

Локација Препорачан: Седиште на компанијата
гледачите: 100-1000
Настан: Забава ноќ
Режија: Алесандро Мараццо
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!