Улична магија

Street Magic е истовремено една од најстарите и една од најмодерните форми на магична уметност

Античка затоа што волшебниците отсекогаш играле на плоштадите и на пазарите, современи затоа што во последниве години многу меѓународно признати уметници го усовршиле и рафинирале само овој вид шоу, а Мастерс Магијата соработува со најдобрите Уметнички улични магиони што се меѓународно признати!
Локација Препорачан: Comuni, piazze, mercati
Уметници: Од 5 10
гледачите: da 20 a 500 per ciascun artista
Настан: Street Live performance
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!