Самоил

Смешливото едночувство на вентрилоквистот најмногу го сака целото семејство: Самоил

Самуел Барети се смета за еден од водечките светски експонати на уметноста на вентрилоквизам.
Со едноставна разоружување, тој е во состојба да предложи перформанси со многу високо ниво на тежина, возбудливо од најмладите до најголемите

Идеален за: Семеен ден, деловна конвенција, вечера состанок
гледачите: 10-1.500
Настан: Еден човек покаже
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!