Револуционерен фестивалски фестивал

E’ possibile... creare una Fantasyland coinvolgendo Maghi di fama internazionale, Cosplayers, Artisti di strada, Fantasisti e circensi in una piccola realtà prealpina come Saint-Vincent?

Мајсторите на магијата го организираа првиот Фестивал на фестивалот во Револуцијата на Италија, каде што безбројните Magic World Arts се сретнаа за да креираат состанок со Фантастико, возбудлив млад и стар за 5 денови, од утро до доцна вечер.

локација: Сент-Винсент, Вале Д'Аоста
гледачите: 20.000
Настан:Граѓански фестивал
претседател: Валтер ROLFO

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!