Magikro

E’ possibile... paralizzare un’intera provincia con 53 spettacoli di magia?

Мајсторите на Магијата го создадоа најдолгиот магичен фестивал во светот и ја уредуваа Уметничката насока на сите изданија. 15 денови на емисии и настани во Magna Graecia за голем предизвик: да се комбинираат Магијата и митологијата, археологијата и илузиите во еден наративен unicum. Повеќе од 250.000 гледачите го потврдија успехот на настанот.

локација: Crotone
гледачите: 250.000
Настан: Festival internazionale
Производство: Мајстори на магијата

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!