Магичен снег фестивал

Дали е можно ... да ги изведувате 3000 метри во надморска височина, до -20 степени и "загревајте ја публиката" за минути 60?

Мајсторите на Магијата ја доловуваат магијата насекаде. Секое место може да биде идеален театар за магија шоу. Секоја магија шоу може да се трансформира во моќно средство за комуникација или во клуч на голема атрактивност. Најнезабудливите скијачки центри во Вале d'Aosta станаа сцени за турнеја, создадена за да сонуваат илјадници деца и нивните родители.

локација: Сент-Винсент, Вале Д'Аоста
гледачите: 60.000
Настан: Festival internazionale
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!