4.0 магија

Повеќе од 1 Милијарди онлајн визуелизации за еден вид шоу уникатен во светот кој ги комбинира магијата и технологијата.

Врвен престиж кој го трансформира iPad во интерактивно шоу идеално за изненадување и комуникација.
IPad станува портал од кој, под зашеметените очи на гледачите, се појавуваат тениски топчиња, чаши од млеко, ја трансформираат фото галеријата во вистински фотографски материјал. Изложбата може да се прилагоди со користење на логото или производите опфатени со конвенцијата.
iPad магија: најинтересна иновација во полето на магијата

Секоја доволно напредна технологија не може да се разликува од магијата.
Артур К. Кларк

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!