H3G Крупен

Дали е можно ... да се создаде една вечер во која основната дејност на компанијата е елемент врз основа на уметничките претстави што ќе го карактеризираат?

H3G е водечка компанија во телекомуникацискиот сектор, компанија чија главна услуга е да им овозможи на физички далечните луѓе да комуницираат директно, vis vis, како да не постои ова растојание одеднаш.
Вечерта со H3G се вклучија најдобрите уметници на Close-up Magic, магичната уметност која ја елиминира сцената и секој вид елемент што може да создаде растојание помеѓу уметникот и публиката. Уникатна вечер во која изведувачите и гледачите комуницираа лице в лице, делејќи време, простор и големи емоции

локација: Милано
гледачите: 700
Настан: Convention / Close-Up Show

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!