Герила маркетинг

Доведете го невозможното во контакт со реалноста

Целта е да се создаде силно влијание кое ќе ја пренесе вредноста на ексклузивен настан и ќе привлече внимание кон брендот, генерирање на вирусни релапси

Локација Препорачан: Expo, fiere, comuni
Уметници: Од 1 5
гледачите: da 100 a 3000 per ciascun artista
Настан: Guerrilla Magic
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!