Магичен конгрес на Свети Винсент

E’ possibile... in 6 anni, conquistare la leadership mondiale dell'organizzazione di festival di magia?

Најважниот фестивал на магија во светот, сега во изданието 16 °, е референтна точка за сите љубители на оваа уметност, професионалци, аматери и гледачи.
Во деновите на настанот, околу 20.000 гледачите во живо и 1.500 волшебниците се среќаваат за да се доживеат 100 непрекинати часови на магија заедно.

ПОСЕТА НА ХИМИЈАТА ИЗДАНИЕ САЈТО!

локација: Сент-Винсент, Вале Д'Аоста
гледачите: 15 Edizioni
4 Rai и Скај ТВ емитува
Настан: Festival internazionale
Цел: aprire al grande pubblico un mondo elitario e da sempre precluso ai non maghi, per creare un nuovo tipo di intrattenimento cross-generazionale.
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!