Затвори го театарот

Уметноста на Улич Магијата станува театар и носи магија во директен контакт со јавноста.

Магијата во директен контакт со јавноста. Уметниците се движат меѓу гостите кои ги нудат своите неверојатни илузии, ги вклучуваат во шоуто каде што гледачот е вистинскиот протагонист на претставата
Локација Препорачан: Grand Hotel, Meeting
Уметници: Од 1 3
гледачите: da 20 a 300 per ciascun artista
Настан: Emotional Show
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!