BMW открива

Откривањето на новиот производ на BMW ги задоволува Magic Art

За презентација на новата BMW 2 серија Активна турнеја, Мастерс на Магијата создаде откритие кое го привлече вниманието на гостите и на печатот. Во шармантен, наменски изграден салон, автомобил и танчерка се откриваат како со магија. Нов начин да се замисли откривањето и презентацијата на нови производи.

локација: КК Терме Милано
гледачите: 4000
Настан: Откријте ја активната турнеја на BMW 2 серијата
Производство: Мајстори на магијата

медиумите

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!