НАСТАНИ Е.
КОМУНИКАЦИЈА

МАГИСТРИ НА МАГИЈА, НАСТАНИ НА НЕГОВОРЕН СЦЕНСКИ И ЕМОТИЧЕН ВЛИЈАНИЕ, ЦАРИНСКИ ЗА КЛИЕНТОТ

Мајсторите на Магијата создаваат одлични индивидуални изведби во живо, за да ги задоволат комуникациските потреби на клиентот.
Шоуто станува средство за пренесување на пораки и уметници, означувач на комуникација.
Емоцијата е поврзана со секој уметник.

За секоја емоција вредност на брендот.
Мајстори на магијата Магијата револуција милениуми на уметноста, создавање на нова филозофија на емисијата во живо на "раскажување" верзија, каде што емоциите се клучни за срцата и умовите на гледачи.

Шоуто,
НАШИ ФОРМАТИ

 • На Престиж

  Lo Show che si Balla. E’ possibile... portare 15.OOO teenagers a teatro, tutti nello stesso momento? Sulla scia dei grandi…

 • Затемнувањето

  Првата вечера Гала шоу во Италија. Екслузивно е извонредно вечерашно шоу, со најдобрите уметници во светот, за бескрајни емоции.

 • Бесконечност

  Гранд Гала на Magia8 Меѓународно реномирани уметници ќе наизменично во 2 часови на покажување доведување на сцената на најдобрите ...

 • 4.0 магија

  Повеќе од 1 Милијарди онлајн визуелизации за еден вид шоу уникатен во светот кој мешавина на магијата и ...

 • Затвори го театарот

  Уметноста на Улич Магијата станува театар и носи магија во директен контакт со јавноста.

 • Герила маркетинг

  Доведете го невозможното во контакт со реалноста

 • Неконвенционална ноќ

  Un corporate event esclusivo in una cornice d’eccellenza. Come migliorare una serata già speciale?

 • Dreamagic

  3 одлични уметници за иновативни, неверојатни и ангажирање на сцената шоу

 • Улична магија

  Street Magic е истовремено една од најстарите и една од најмодерните форми на магична уметност

 • Самоил

  Смешливото едночувство на вентрилоквистот најмногу го сака целото семејство: Самоил

НЕКОИ ПРИМЕРИ НА ФОРМАТ
ПРИМЕНА НА КОМПАНИИ

ФЕСТИВАЛ &
КОНВЕНЦИЈАТА

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!