УМЕТНИЦИ

МАСТЕР НА МАГИЈА
Најдобрите уметници
НА СВЕТСКАТА СЦЕНА

Мајсторите на Магијата има повеќе од 1350 меѓународни уметници во својата мрежа: светски квалитет на илузионизам и престиж. Од 2006 Мастерс на Магијата ги избира најфасцинантните и авангардни уметнички изведби за да направат неверојатни телевизиски емисии, комуникациски настани, конвенции, саеми, телевизиски реклами и герилски маркетинг напади.

Силата на мајсторите на Магијата лежи во нејзиното големо консултантско искуство кое ви овозможува да ги сугерирате повеќето уметници

погоден за вашите потреби за комуникација и забава, оптимизирање на вашата инвестиција и во исто време рендерирање на вашиот настан.

Мајсторите на Магијата поседуваат две Гинисова рекордс. Еден за организирање на најголемата светска магија шоу со 134 волшебници магионичари во исто шоу, а втората за организирање на најголемиот магичен настан некогаш, со повеќе од 5000 волшебници од целата планета.

Коперфилд

Дејвид Коперфилд

Динамо

Динамо

lu chen

Лу Чен

luis de matos

Луис Де Матос

волшебник Форест

Маго шума

Паул Вилсон

Пол Вилсон

shin lim

Шин Лим

uri geller

Ури Гелер

јан тамариз

Хуан Тамариз

кремона ралу

Раул Кремона

Франц Харри

Франц Хари

xavier mortimer

Ксавиер Мортимер

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!