Нашите

ФИЛОЗОФИЈА

Ние им помагаме на луѓето, компаниите и институциите да го реализираат невозможното. Како?

Со тренинг курсеви насочени кон предавање стратегии за да се реализира невозможното во секојдневниот живот. Или произведувате спектакуларни, извонредно невозможни комуникациски настани за вас.

НАСТАНИ И КОМУНИКАЦИЈА

ТВ емисии

Мајстори на магијата создава голема настапи во живо скроена да се задоволат комуникациските потреби на клиентите. Шоуто станува средство за да се пренесе пораки и уметници, во смисла на комуникација.
Емоцијата е поврзана со секој уметник.
За секоја емоција вредност на брендот.

Тренер
ОБУКА

настани во живо

Може да се постигне невозможното. И мајсторите на магијата ја поучуваат методологијата за да го направат тоа. Развиен од базенот координирана од страна на психијатар Матеј Rampin, Размислете Strange® филозофија, има силна научна база, која сака образовните пораките преку вистински моменти на шоуто, ад хок основа на потребите на клиентите.

Мајстори на магијата се дизајнирани, произведени и реализира сите поголеми магија програми емитувани во Италија на Раи, Медиасет и Скај во последните неколку години.На 10 мајстори на магијата програми секогаш ги надминуваат мрежа удел, се потврдува успехот на неговата филозофија : обнови илјадници години на магична уметност за да создаде уникатни и иновативни емисии. Големиот успех на јавноста покажува дека кога магијата е најдобар предлог, восхитува и возбудува.

PROSSIMI
НАСТАНИ

 • La Magic Convention più importante d'Italia sta per cominciare!
  Ti aspettiamo a Torino alla Reggia di Venaria dal 16 al 19 Maggio 2019, visita il sito per scoprire il Cast, le offerte e per partecipare all'evento


  Одете на страната!

ИСКУСТВО
НАЈНОВИ

 • CNH - Промена е моќност

  Влезете за да ја видите Галерија

  ОБУКА - ментално тренирање во живо шоу - Промена е моќ

 • 4.0 магија

  Повеќе од 1 Милијарди онлајн визуелизации за уникатен вид шоу ...

  ЖИВЕАЛНИ НАСТАНИ - Големо шоу

 • Мајстори на Магијата 2016

  Светското првенство за магија, најпосакувана меѓународна награда од професионалните маѓосници на ...

  ТВ-шоуа

 • IULM - Отворање академска година

  Валтер Ролфо, силен од успесите во тренинзите во последните 6 години, беше ...

  ОБУКА - Воведни говори

 • RIVA DEL SOLE - Dreamagic

  3 извонредни италијански таленти за претстава од сцената меѓу сонот и волшебноста

  ЖИВЕЕНИ НАСТАНИ - настани на компанијата

 • H3G Крупен

  Можно е ... да се создаде една вечер во која основната дејност на компанијата е елемент ...

  ЖИВЕЕНИ НАСТАНИ - настани на компанијата

 • MAW - неконвенционална ноќ

  Можно е ... да се приложи во вечер и во една тема совршеност на ...

  ЖИВЕЕНИ НАСТАНИ - настани на компанијата

ОСВОЈУВАЈЌИ НЕ МОЖЕНА СО САД

Пристапете до резервираната област за да ги откриете нашите комерцијални понуди

ПРИДРУЖЕТЕ
НА НАШИОТ
ИНФОРМАТОР

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!