Walter Rolfo

Reality Hacker, pelatih lan CEO Master of Magic

pelatih lan pakar ing pangolahan pemahaman, nggabungke kreatifitas lan inovasi, disambung kanggo menehi werna ing filsafat khayalan, ing rationality pamikiran mbangun, stemming pendidikan engineering kang. Pengarang, presenter lan produser televisi kanggo Rai, Mediaset lan langit, karo luwih saka program 1.000 ing aset, iku pangadeg lan Présidhèn Masters of Magic, tenan consulting in Manajemen lan komunikasi. Iku konsultan utama perusahaan kayata Coca-Cola, Ferrero, Juventus, Lavazza, Philip Morris, FCA, Bayer, CNH Industrial, Goodyear, Pomellato, HP, Elior, Robe di Kappa, BNL, Angin. Dheweke koordinator pendidikan lan guru saka emosi, pemahaman Master 'lan seni ing mokal "ing Free Universitas Language lan Komunikasi IULM Milan.

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!