The Secret

A lelungan kanggo nemokake "Rahasia Donya" kang ana crita nyata lan surreal wong luar biasa

Lair saka gagasan Walter Rolfo lan Alessandro Marrazzo, sadurunge "Rahasia", mbukak kanggo publik lawang "Rahasia Donya" ngendi crita nyata lan surreal, mentalists, bari, jugglers, fakirs sing didhelikake, wanita tanpa rambut lan makhluk apik, sing kerep bisa lolos kaca pembesar televisi.

Docu-Show

Wengi kapindho - Rai 2 - 6 episode - 60 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo lan Alessandro Marrazzo
Dipimpin déning Walter Rolfo
Diprodhuksi dening Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!