Master of Magic 2016

Ing World Magic Championship, penghargaan internasional paling ditemokake dening para penyihir profesional saka saindhenging donya, disiarake ing jaringan televisi kanggo pisanan ing sejarah wiwit didegaké (1948).

Dibikakno dening Walter Rolfo lan Gerry scotti ing saluran 5 ing acara perdana 5, program kasebut wis ngrambah liwat pemirsa 3.000.000 minangka tontonan Magic Talent sing paling bakat.


Talent Show

Saluran 5 - Pungkasan wektu
4 episode - 120 menit.
Condotto da Walter Rolfo e Gerry Scotti

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!