Master of Magic 2011

Sasampunipun sukses ing taun sadèrèngipun, menika nggadahi janjian kanthi sihir ing wayah sore.

Kejuaraan Italia dadi pelaut: sawise setahun pilihan ing semenanjung, final teka ing Rai Due. Panularan kasebut dihiasi dening anané bintang-bintang internasional sing gedhe, sing wis dianugerahi Masters of Magic Awards, dadi tutor kanggo juara Italia.

Grand Gala

Acara Perdana wektu 2 episode - 135 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo lan Alessandro Marrazzo
Dipimpin dening Raul Cremona lan Jessica Polsky
Diprodhuksi dening Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!