Master of Illusion

Saiki wis ana "Masters of Magic Awards" ing 5 Channel kanggo acara sing luwih apik lan luwih apik.

Antarane artis sing tukang sulap sing nggawe ilusi kanggo Michael Jackson lan wong siji sing wis disertifikasi dening MIT minangka nduweni kakuwatan mental khusus: Uri Geller.

Gran Gala - Acara

Perdana wektu
Babagan 1 - 135 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo
Digawe dening Teo Mammuccari
Diprodhuksi dening Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!