The Magic "The Illusionist"

Il primo “Magic Talent Show” della storia. In palio per il vincitore la possibilità di diventare una star di Las Vegas

Pisanan "Magic Talent Show" ing sajarah. Seniman-seniman enom 40 sing paling apik ing saindhenging donya yaiku ing ngarep juri sing diwangun saka legenda sanga 5: Uri Geller, Franz Harary, Ed Alonzo, Max Maven lan Topas. Nganti menang kanggo pemenang, kasempatan dadi bintang Las Vegas

Talent Show

5 channel - Mediaset - Prime time
4 episode - 120 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo
Digawe dening Teo Mammuccari
Diprodhuksi dening Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!