Italia Got Talent & Sampeyan Que Vales

Masters of Magic ha offerto la propria consulenza artistica per il cast delle ultime edizioni Italiane del celebre format televisivo “…GOT TALENT”

Master of Magic uga nawakaké konsultasi seni babagan pameran lan pameran audisi Pertunjukan Talent "TU SI QUE VALES".
Format kasebut nduweni titik kuat ing ngarsane bakat seni gedhe: saben kinerja diajukake marang hakim para hakim 3 lan juri sing populer. Artis sing paling apik teka ing final.

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!