Kartun Magic

Una speciale ed ecologica scuola di Prestigi. L’arte del riciclo raccontata attraverso la metafora della magia.

Sekolah sihir khusus lan ekologi. Eccentric "Master of arts magical" nyritakake crita sing apik babagan panjalitan gedhe lan ngajar anak-anake carane mbangun trik sulap nyata, kanthi nggunakake "hal-hal kanggo mbuwang". Seni daur ulang mratélakaké liwat metafora saka sihir.

Anak Tampil

dina wayahe episode 120 - 24 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo
Digawe dening A. Lo Faro & R. Pasquarelli
Diprodhuksi dening Master of Magic

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!