Atin

Ideato e condotto da Walter Rolfo è il primo docu-show mondiale sulla Magia.

Karo pendekatan sajarah ngelmu lagi dicethakaké ana ing Rahasia paling aneh tenung: ing pesulap sing diganti nasibe Perang Donya II, ing cheaters rahasia bener, dening produsen illusionists saka bunderan potong, ing Mentalist sing JF Kennedy penasehat ...

DocuShow
RAI DUE - Wengi kapindho
7 episode - 50 menit.
Ide lan format asli dening Walter Rolfo
Dipimpin déning Walter Rolfo
Diprodhuksi dening RAI

NGGABUNGA
KAMU
NEWSLETTER

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!